Zelené potraviny

Mladý ječmen

ŠEST KLÍČOVÝCH VLASTNOSTÍ

Mladý ječmen

Mladý ječmen

1. Sytí a čistí zároveň

Zelené nápoje buňky sytí i pročisťují zároveň a tím tak prodlužují biologický věk organismu. Biologický věk je reálný věk, který vyjadřuje míru opotřebení organismu. Je určován genetikou, psychikou, vnějšími okolnostmi a životním stylem, jehož podstatnou částí je výživa. Nejvíc pro své zdraví v této oblasti uděláme změnou obsahu našich talířů. Zelené nápoje zhodnotí, všechny potencionálně prospěšné složky našeho jídelníčku a zneškodní složky potencionálně škodlivé. Zelený nápoj neničí viry ani bakterie, nepromazává klouby a neotupuje akutní bolest. Pouze povzbudí a posílí přirozenou imunitu.

2. Komplexnost a přirozenost

Postavte články domina, vynechejte jediný kousek uprostřed a hra skončila. I život je chemickou řetězovou reakcí, která končí ztrátou byť jediného prvku. Zdravotní problémy souvisejí i s nedostatkem minerálů. Co myslíte – chybí našemu tělu minerály jako železo či vápník? Ano, chybí. A chybí nám na talíři? Nechybí! Jsme jimi přejezeni jako žádná generace před námi. Žádná generace nekonzumovala tolik masa, sýrů a mĺéka ani se neucpávala sušenkami obohacené vápníkem a vitamíny jako ta naše. A přesto tyto generace netrpěly takovým nedostatkem těchto látek, jako my dneska. I kdybychom se vápníkem krmili od rána do večera – bez pohybu a fytolátek nám pouze zanese ledviny. Bez zásaditého prostředí  a vazeb na fytolátky nám železo pouze zabetonuje stolici a tím potrhá konečník.

3. Vysoký obsah chlorofylu

Chlorofyl se chová jako „kondenzátor sluneční energie“. Zelená krev rostlin mění v našem těle krev na červenou. Proč? Rostliny díky chlorofylu žijí a my lidé dýcháme. Chlorofyl nám zlepšuje krevní obraz, urychluje hojení ran, popálenin a brání zánětům a infekcím. Zajímavý je názor léčitelů: V zeleném barvivu je koncetrováno sluneční světlo a energie, která nám předává moudrost a lásku. Zelená barva uklidňuje, hamonizuje a léčí tělo i duši. Zelený ječmen obsahuje tryptofan, ze kterého se tvoří serotonin – hormon radosti a štěstí. S poklesem serotoninu přijde deprese a únava.

4. Enzymatická banka

Všichni se rodíme s jakousi „enzymatickou bankou“ jejíž vyčerpání znamená smrt. Tepelně zpracované jídlo sice chutná, ale zároveň se chová jako pijavice. Vysává naše enzymatické zásoby. Ideální strava tělo nevysává, ale sytí! I proto zelené potraviny pijí lidé, kteří sahají na hranice svých možností. Vrchloví sportovci jako kulturista David Hawk, maratónec Jerry Dunn či profesionální legenda Arnold Palmer jistě vědí, co dělají, když pravidelně pijí zelené potraviny.

5. Zásadotvornost

98% populace trpí nemocemi zubů. A jaká je příčina zubního kazu? Překyselení organismu. Nevěřte zázračným pastám! Jistěže na kratičko osvěží dech a strhnou zubní plak, ale zuby se nekazí proto, že je málo čistíme, ale potřebujeme je čistit proto, že špatně jíme. Zelená strava působí zásadotvorně a to drží na uzdě rakovinotvorné látky žijící z překyselení. Zelené nápoje kyselost vyrovnávají. Zdraví není žádný zázrak! Být zdraví je normální. Například v Německu se za léky proti překyselení a pálení žáhy utratí ročně 3 milióny EUR. Tyto léky na několik hodin neutralizují žaludeční kyseliny. Když ale potřebuje kyselinu na trávení, máme smůlu – není. Nestrávená strava putuje střevy a stane se jedovatou. Pamatujme – překyselená těla potřebují “průplach“ zásaditou stravou, jinak vzniká prostředí, ve kterém se líhnou nemoci.

6. Antioxidační aktivita

Pokud nepoužíváme zelené antioxidanty – pleť trpí a stárne i přes sebedražší kosmetickou péči. Zelená šťáva brání před rentgenovými a jinými druhy záření. V severních zemích užívají světlovlasí lidé se špatnou pigmentací džus z ječmene i k vnějšímu potírání pokožky.


Chlorella

Chlorella

Chlorella

CHLORELLA je smaragdový džbánek přetékající energií Země, Slunce i Vody. Tato řasa o velikosti červené krvinky je odvěký, vitální a neuvěřitelně přizpůsobivý organismus. Je to krásně zelená buňka kypící životem. Je obdařena právě těmi vlastnostmi, kterých se dnešnímu unavenému tělu nedostává. Pravidelným užíváním její vlastnosti postupně získáme.

 Japonský léčitel Mirohito

Jak chlorella působí

Detoxikace souvisí s odstraněním toxických látek z těla. Tyto látky jsou jak jedy přicházející zvenčí, jako pesticidy a těžké kovy, tak jedy vnitřní, například když tračník obsahuje bakterie produkující toxické látky, nebo jako výsledek nedostatečného tělního metabolismu. Nedávno se zjistilo, že chlorela disponuje potenciálním účinkem proti gamma paprskům. Detoxikační schopnosti chlorely jsou způsobeny dvěma prvky: buněčnými stěnami a obsahem buněk. Jedinečné buněčné stěny chlorely sbírají a na sebe váží škodlivé látky, které mohou vniknout do těla, například těžké kovy a pesticidy. Látky v chlorele jsou známými detoxikátory. Chlorela obsahuje ze všech potravin nejvyšší koncentraci chlorofylu a je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů beta-karotenu. Chlorela je vynikajícím zdrojem zinku a při nedávných výzkumech se zjistilo, že zinek působí při prevenci „zastavení činnosti imunitního systému v důsledku působení kadmia“.

Pro koho jsou určeny

Protože se jedná především o potraviny, nejen o doplněk stravy, jsou určeny pro všechny bez rozdílu věku.

Mladý ječmen i Chlorellu od firmy GW si můžete objednat přímo u mě. Tyto produkty nejsou v běžné obchodní síti, rovněž je přísný zákaz obchodovat s nimi na internetu. V případě Vašeho zájmu, ať už o produkty nebo o spolupráci, mne neváhejte kontaktovat.

Více informací o produktech najdete také na:  www.gw-int.net